Турецька авіакомпанія закриває рейси з України

Читать на русском
Дочка турецької авіакомпанії Atlasjet Ukraine, яка працює під торговельною маркою Atlasglobal, оголосила про скасування всіх регулярних рейсів з 24 квітня 2018 року.

«Дочка» турецької авіакомпанії Atlasjet Ukraine, яка працює під торговельною маркою Atlasglobal, оголосила про скасування всіх регулярних рейсів із 24 квітня 2018 року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в компанії, передає avianews.

Так, на літо будуть зупинені рейси з Харкова, Запорожжя та Львова до Стамбула «з операційних причин». Пасажири, які встигли забронювати квитки на скасовані рейси, зможуть отримати повне повернення коштів.

Як уточнили в Atlasjet, не йдеться про повне зупинення польотів. У літній сезон до осені авіаперевізник має намір виконати чартерну програму з міст України з можливим подальшим продовженням регулярних рейсів.

Заззначимо, що влітку 2015 року авіакомпанія виконала пробний рейс із Києва до Львова. Потім в AtlasGlobal Україна виникли проблеми з отриманням дозволів на нові частоти та напрямки. Внаслідок цього перевізник концентрується на виконанні регулярних і чартерних рейсів з України (Харків, Львів, Запоріжжя) до Туреччини.

Раніше повідомлялося про відновлення авіасполучення з Іраком.

Також швейцарська авіакомпанія відновила регулярні рейси між Києвом та Цюрихом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: