Паводок накрив ще одну область в Україні

Читать на русском
У двох районах Луганської області – Новопсковському та Старобільському – почався паводок. Від підтоплення потерпають населені пункти Осинове, Лисогорівка, Закотне, Хворостянівка та Балакирівка.

У двох районах Луганської області – Новопсковському та Старобільському – почався паводок. Від підтоплення потерпають населені пункти Осинове, Лисогорівка, Закотне, Хворостянівка і Балакирівка.

Про це у вівторок, 3 квітня, повідомляє Луганська військово-цивільна адміністрація, пише «Слово і Діло».

Танення криги: в яких областях можливі підтопленняНа річках України очікується подальше підвищення рівня води. У Державній службі України з надзвичайних ситуацій назвали області.

Так, вода почала активно підніматися в Новопсковському та Старобільському районах, де з берегів вийшли річки Айдар і Кам'янка. Від підтоплення потерпають населені пункти Осинове, Лисогорівка, Закотне, Хворостянівка та Балакирівка.

В Осиновому, де рівень води досяг 1-1,5 метра, патрульна поліція по обидва боки перекрила рух транспорту. У Лисогорівці вода піднялася на 1,5 метра. Аналогічна ситуація в Закотному, там вода піднялася на 0,5 метра. В Балакирівці вода піднялася на 20 см, там чергують патрулі.

Нагадаємо, в Сумській області весняною повінню підтоплена майже половина міста Охтирка. У Чернігові підтопленими залишаються 90 домогосподарств, у тому числі 5 житлових будинків.

Раніше повідомлялося, що в Старобільському районі Луганської області є загроза підтоплення мостів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: