Дочка Скрипаля вийшла з коми – ЗМІ

Читать на русском
У лікарні британського Солсбері розповіли, що отруєна дочка екс-шпигуна Сергія Скрипаля Юлія не тільки вийшла з критичного стану, але і прийшла до тями.

У лікарні британського Солсбері розповіли, що отруєна дочка екс-шпигуна Сергія Скрипаля Юлія не тільки вийшла з критичного стану, але і прийшла до тями.

Заззначається, що дівчина знаходиться в стабільному стані і навіть може говорити, пише «Слово і Діло».

Поліція визначила місце отруєння СкрипаляКриміналісти виявили найбільшу концентрацію нервово-паралітичної речовини на вхідних дверях будинку колишнього російського шпигуна.

«Вона добре відреагувала на курс лікування, однак продовжує отримувати кваліфіковану медичну допомогу 24 години на добу», - розповіло джерело BBC News.

При цьому підтвердилася інформація про те, що її батько Сергій Скрипаль все ще перебуває в стабільно критичному стані.

Тим часом МЗС Великобританії повідомив посольство Росії в Лондоні про поліпшення стану здоров'я Юлії Скрипаль.

У світлі цих подій голова МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що російська сторона вимагає надання консульського доступу до Юлії Скрипаль і сподівається на виконання Лондоном «зобов'язань з консульської конвенції та з віденської конвенції про дипломатичні відносини».

«Згадаю в дужках - із задоволенням, що нам сьогодні повідомили британська влада нарешті про стан здоров'я Юлії Скрипаль. Вона, як вони написали, швидко одужує, і ми знову почали вимагати, щоб нам забезпечили доступ до Юлії як до російської громадянки», - сказав міністр.

Отруєння Скрипаля та його дочки в англійському Солсбері сталося 4 березня, вину за те, що сталося Лондон поклав на Москву.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: