Стало відомо, скільки витратив Порошенко на відпочинок

Читать на русском
У декларацію президента України Петра Порошенка внесено як представницькі витрати делегації майже 100 тисяч гривень, витрачені в Бельгії.

Президент України Петро Порошенко в електронній декларації за 2017 рік вказав витрати на туристичні послуги в загальній сумі близько 2,736 млн гривень.

Згідно з даними електронної декларації глави держави, оприлюдненій на сайті Єдиного державного реєстру декларацій, витрати на туристичні послуги в 2017 році склали 1320930 гривень і 1414919 гривень, пише «Слово і Діло».

Порошенко відпочив на Мальдівах: реакція соцмережПетро Порошенко відпочив на Мальдівах на початку року. Що про це думають користувачі соціальних мереж, з'ясовувало Слово і Діло.

Крім того, як витрати на послугу проживання задекларовано 1179270 гривень. При цьому зазначено, що всі ці витрати здійснені в Україні.

У декларацію Петра Порошенко також внесено як представницькі витрати делегації 95476 грн, витрачені в Бельгії.

У січні нинішнього року стало відомо, що Петро Порошенко відпочив на Мальдівах. Інформацію про приватну поїздку підтвердила прес-служба президента України.

Пізніше у ЗМІ з'явилася інфоормація про те, що чартер із президентом і його сім'єю вилетів із Києва 1 січня і повернувся назад 8 січня з Мальдів. Тижневий відпочинок нібито обійшовся у 500 тисяч доларів і був профінансований за рахунок власних коштів Порошенка.

У п'ятницю, 30 березня, Порошенко оприлюднив декларацію за 2017 рік, вказавши, що поїздка на Мальдіви обійшлася йому вдвічі дешевше тих цифр, які фігурували у ЗМІ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: