Суд залишив Савченко під арештом: що пишуть у соцмережах

Читать на русском

Надію Савченко залишили під вартою до кінця травня. Що про це думають у соцмережах – в огляді Слова і Діла.
Надія СавченкоСлово і Діло

Апеляційний суд Києва вчора, 29 березня, відмовився задовольнити скаргу адвокатів народного депутата Надії Савченко й залишив її під арештом.

Відзначимо, що Савченко, яку підозрюють у спробі державного перевороту, був готовий взяти на поруки екс-нардеп і дисидент Степан Хмара.

«Слово і Діло» розбиралося, що про рішення суду думають у соціальних мережах.

«Ну, значить, для наступних стрип-роликів доведеться шукати дублершу. Це якщо про це не подбали заздалегідь і не відзняли в Москві про запас ще штук п'ять», – написав Олексій Голобуцький.

«Дива не сталося. Надію Савченко залишили під вартою. Тому що український суд – такий самий, як і російський. Якщо державна машина хоче людини посадити, то на це будуть працювати прокурори й суди разом», – вважає Зоряна Яніцька.

«Заявив про бажання підірвати Верховну Раду, Героя України, народного депутата України Надію Савченко посадили до СІЗО, а Дмитра Корчинського, який учора заявив під телекамери про наміри знищити телеканал ZIK, ніхто з правоохоронної системи не помічає й не чіпає. І не зачепить. Тому що він сам є частиною системи», – написав народний депутат Михайло Добкін.

«Так, зрозуміло, що все буде без змін, влада відволікає народ усілякими вистами, а в цей час бабло крадуть», – написав Олег Марич.

Нагадаємо, Надія Савченко заявила, що народного депутата не можуть судити за слова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: