Росія озвучила 24 безглуздих вигадки у справі Скрипаля – МЗС Британії

Читать на русском
Голова МЗС Великої Британії Борис Джонсон порівняв справу про отруєння радянського екс-шпигуна Сергія Скрипаля з романом Достоєвського Злочин і кара

Голова МЗС Великої Британії Борис Джонсон порівняв справу про отруєння радянського екс-шпигуна Сергія Скрипаля з романом Достоєвського «Злочин і кара».

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в оприлюдненій у четвер, 29 березня, заяві голови британського зовнішньополітичного відомства.

Україна висилає російських дипломатів через отруєння Скрипаля: реакція соцмережУкраїна вишле 13 російський дипломатів через отруєння Скрипаля в Британії. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

«В останні дні нам говорили, що Сергій Скрипаль передозувався, що він спробував накласти на себе руки і, ймовірно, намагався забрати із собою свою дочку, що замах на його вбивство був помстою за ймовірне отруєння Великою Британією Івана Грозного або що ми зробили це, щоб зіпсувати Чемпіонат світу. Насправді, Міністерство закордонних справ нарахувало вже 24 таких безглуздих вигадки, й тому я радий, що 27 країн встали, щоб сказати, що вони більше не будуть ковтати цю нісенітницю», – заявив голова британського МЗС.

«Це скоріше схоже на початок «Злочину і кари» в тому сенсі, що ми всі впевнені щодо винного, й питання лише в тому, чи зізнається він, якщо його спіймають», – додав Джонсон.

Раніше глава МЗС Британії Борис Джонсон порівняв Путіна з Гітлером.

Перед цим Джонсон заявляв, що Путін міг особисто наказати застосувати хімзброю в Британії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: