Прикордонники затримали нелегалів з В'єтнаму на кордоні зі Словаччиною

Читать на русском
Сьогодні ввечері на кордоні зі Словаччиною курсанти Національної академії ДПСУ затримали 12 нелегальних мігрантів з В'єтнаму.

Сьогодні ввечері на кордоні зі Словаччиною курсанти Національної академії ДПСУ затримали 12 нелегальних мігрантів з В'єтнаму.

Про це в Facebook повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби, пише «Слово і Діло».

«Прямуючи до місця несення служби, майбутні офіцери недалеко від кордону помітили групу осіб, яка пробиралася через ліс в напрямку Словаччини. На допомогу наряду негайно вислали групу реагування, спільно з якою і були затримані злочинці.

Іноземці, серед яких 7 чоловіків і 4 жінки, ніяких документів при собі не мали, проте назвалися громадянами В'єтнаму», - сказано в повідомленні.

Через деякий час, прикордонний наряд виявив ще одного громадянина В'єтнаму, який переховувався від правоохоронців.

Тривають розшукові заходи, спрямовані на виявлення можливих провідників і більшої кількості нелегалів. Правопорушники доставлені до відділу прикордонної служби Новоселиця. З'ясовуються обставини їх перебування на прикордонній території і встановлюються особи.

Раніше в Одеському аеропорту 22 жовтня виявлена ​​громадянка Іраку, яка намагалася в'їхати з дітьми в Україну за підробленими турецьким паспортами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: