Зведення АТО: бойовики 54 рази обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ 54 рази обстріляли позиції наших захисників застосувавши при цьому озброєння заборонене Мінськими домовленостями.

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ 54 рази обстріляли позиції наших захисників застосувавши при цьому озброєння заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 28 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зокрема на донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії противник вів вогонь по наших позиціях в Широкиному, а з 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП - по укріпленнях поблизу Павлополя та Гнутового. Також 82 мм міномети ворог застосував поблизу Водяного та Пісків.

З гранатометів різних систем обстріляні захисники Авдіївки, Новотроїцького, Опитного, Кам’янки, Широкиного, Талаківки та Пісків. Крім цього, вогонь з великокаліберних кулеметів вівся по наших укріпленнях неподалік Мар’їнки, а з стрілецької зброї - в районі Шахти Бутівка та Новомихайлівки.

На луганському напрямку з 82 мм мінометів та великокаліберних кулеметів окупанти обстріляли наші позиції поблизу Катеринівки. Також гранатомети та великокаліберні кулемети противник застосував по захисниках населеного пункту Щастя.

Унаслідок ворожого вогню українські воїни не постраждали.

Нагадаємо, 5 березня у зоні проведення АТО на Донбасі набрав чинності черговий режим припинення вогню. Проте, вже в той самий день російсько-терористичні війська здійснили три прицільні обстріли укріплень сил АТО.

Після чого бойовики багато разів порушували режим тиші.

26 березня Тристороння контактна група в столиці Білорусі (Мінськ) домовилася про встановлення ще одного перемир'я з 30 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: