Ситуація в АТО: понад 30 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У четвер, 29 березня, російсько-окупаційні війська 32 рази порушили режим перемир'я на Донбасі, в результаті збройних провокацій постраждали два українських бійця.

У четвер, 29 березня, російсько-окупаційні війська 32 рази порушили режим перемир'я на Донбасі, в результаті збройних провокацій постраждали два українських бійця.

Як повідомили в прес-центрі штабу АТО, один український захисник отримав поранення під час обстрілу. Ще один воїн отримав бойову травму, передає «Слово і Діло».

Зміна формату АТО та миротворці: чи наблизить це розв’язання конфлікту на Донбасі?Антитерористична операція на Донбасі завершиться відразу після підписання президентом Петром Порошенком відповідного указу. Про вирішення конфлікту на Донбасі та зміну формату АТО міркували експерти.

На донецькому напрямку бойовики з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БПМ обстріляли укріплення Збройних сил України в районі Павлопіля. Міномети калібру 82 мм окупанти застосували по захисникам Широкино, а гранатомети і стрілецьку зброю - поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутового, Пєсков, Опитного, Новотроїцького та Пищевика.

Гібридні війська з великокаліберних кулеметів вели вогонь по позиціях сил АТО біля Талаківки і Кам'янки, а зі стрілецької зброї - біля Широкино, Шахти Бутівка і Павлопіля. У Гнутовому, Талаківці і Пищевику було застосовано БМП.

На луганському напрямку з великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали опорні пункти ВСУ неподалік Луганського.

Раніше Червоний хрест відправив на Донбас дев'ять вантажівок гумдопомоги.

Нагадаємо також, СБУ оприлюднила нові дані про присутність російських військ на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: