Пожежа охопила ТЦ в Харкові: людей евакуювали

Читать на русском
У Харківському торгівельному центрі Будинок торгівлі центральний через займання електромережі спалахнула пожежа, жертв та постраждалих немає.

У Харківському торгівельному центрі «Будинок торгівлі центральний» через займання електромережі спалахнула пожежа, жертв та постраждалих немає.

Про це повідомляється на сайті ДСНС, пише «Слово і Діло».

У російському Кемерово десятки людей загинули під час пожежі в ТРЦ: що пишуть у соцмережахПожежа в ТРЦ у Кемерово (Росія) почалася вчора, 25 березня. Що про інцидент думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

На місце відправили 4 оперативних пожежно-рятувальних відділення на автоцистернах, автодрабину та спеціальний рятувальний автомобіль.

«Розвідка пожежі встановила, що у даному торгівельному закладі на сходах 2-го поверху горіли силові кабелі на площі 2 кв.м., а також електрощитова у підвалі на площі 3 кв.м. Горіння полімерних матеріалів виділяло велику кількість небезпечного диму», - зазначають рятувальники.

За попередніми даними причиною загоряння є коротке замкнення електричної мережі.

У ДСНС говорять, що адміністрація ТЦ змогла евакуювати більшість відвідувачів та співробітників на свіже повітря до прибуття рятувальників, але дехто все ж залишився на верхніх поверхах будівлі.

Через дим люди втратили орієнтацію, не могли самостійно знайти вихід та задихались.

Нагадаємо, в неділю, 25 березня, в торгово-розважальному центрі «Зимова вишня» в Кемерові сталася сильна пожежа, жертвами якого стали понад 60 осіб.

За останніми даними українців серед жертв та постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: