Силовики обшукують завод АТЕК у Києві

Читать на русском
Правоохоронні органи в п'ятницю вранці, 23 березня, проводять обшуки на території заводу АТЕК у Києві, де партія Національний корпус орендує кілька будівель.

Правоохоронні органи в п'ятницю вранці, 23 березня, проводять обшуки на території заводу АТЕК у Києві, де партія «Національний корпус» орендує кілька будівель.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це в коментарі агентству «Інтерфакс-Україна» розповів перший заступник голови партії Назар Кравченко. Близько 300 правоохоронців заблокували вхід на територію заводу, а також зайшли до приміщень, в яких, зокрема, розміщений штаб партії.

Правоохоронні органи в п'ятницю вранці, 23 березня, проводять обшуки на території заводу АТЕК у Києві, де партія Національний корпус орендує кілька будівель.

«Вони спробували заблокувати наших активістів. Ми такі дії правоохоронців пов'язуємо з тим, що ми проводили акції за відставку голови Миколаївської обладміністрації Олексія Савченко», – сказав Кравченко.

Наразі біля входу на територію заводу зібралися близько сотні активістів, між ними та правоохоронцями відбуваються словесні перепалки.

Як передає УП, прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало підтвердив, що слідчі дії проводяться за санкцією суду. Притягнуто департамент захисту економіки, внутрішньої безпеки та головне слідче управління Нацполіціі. Інші подробиці поліція обіцяє пізніше.

Раніше керівник прес-служби «Національного корпусу» повідомив, що із самого ранку силовики прийшли на АТЕК: «Зламали ворота, заблокували роботу». Люди зібралися перед будівлею на Проспекті Перемоги.

Нагадаємо, детективи Антикорупційного бюро провели обшук у кабінеті начальника одного з відділів департаменту Одеської мерії.

Також працівтники НАБУ провели слідчі дії у представника донецької фірми, яка фігурує в розслідуванні щодо тендерів держшахт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: