Обшуки в АТЕК: уже розбирають барикади

Читать на русском
На території заводу АТЕК в Києві, де розташована база Національного корпусу Азов, після обшуків і слідчих дій розбирають барикади.

На території заводу АТЕК у Києві, де рощташована база «Національного корпусу», після обшуків і слідчих дій розбирають барикади.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «РБК-Україна».

Заборона «маски-шоу»: нові правила для силовиківНорма про обов'язкову відеофіксацію правоохоронцями обшуків набула чинності. При проведенні обшуку житла або іншого приміщення має обов'язково бути присутнім адвокат.

Також у прес-службі поліції відзначили, що працівники Національної поліції України проводили слідчі дії на території заводу АТЕК у Києві, де розташована база «Національного корпусу».

«Слідчі Нацполіціі проводили комплекс необхідних слідчих дій в рамках розслідування кримінальної провадження за фактом можливого незаконного заволодіння майном. Такі слідчі дії відбуваються на території декількох регіонів країни. Вони зроблені під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України», – йдеться в повідомленні.

Поліція здійснює досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування перевіряються можливі факти незаконного заволодіння майном ЗАТ «АТЕК» на загальну суму понад 54 млн грн.

Нагадаємо, близько 300 правоохоронців у п'ятницю вранці провели обшуки на території заводу АТЕК, де кілька будівель орендує партія «Національний корпус».

Біля входу на територію заводу зібралися близько сотні активістів, вони заблокували правоохоронців, які проводили обшуки в приміщеннях партії на території заводу.

Раніше стало відомо йі про обшуки в Харківській міськраді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: