Кличко підписав важливий меморандум із німцями

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко в Берліні підписав меморандум з компанією atene KOM GmbH про співробітництво у сфері розвитку Smart City.

Мер Києва Віталій Кличко в Берліні підписав меморандум з компанією atene KOM GmbH про співробітництво у сфері розвитку Smart City.

Про це повідомляє прес-служба міського голови в четвер, 22 березня, пише «Слово і Діло».

У документі йдеться про співпрацю у сфері диджиталізації (перетворення інформації в цифрову форму) і подальше впровадження міських проектів у системі Kyiv Smart City для комфорту і безпеки жителів столиці.

«Київ успішно впроваджує технології Smart City в різних сферах міського управління. У нас уже працює і проект «Відкритий бюджет», і система петицій, система «Безпечне місто». Технологічна й робота центрів надання адмінпослуг. І ми продовжуємо робити Київ «розумним», - підкреслив Кличко.

За його словами, підписаний документ про консультативні послуги передбачає цільові заходи і проекти, спрямовані на прискорення подальших кроків столиці у втіленні цифрових рішень.

«Уже в цьому місяці перша група експертів компанії atene KOM GmbH відвідає Київ і розпочне роботу над проектом», - зазначив мер Києва.

Він вважає, що з експертною допомогою і підтримкою німецьких колег столиця України швидше і ефективніше буде втілювати цифрові технології в управлінні містом і забезпеченні більших комфорту і безпеки для жителів столиці.

Дороги, парки та дитсадки: що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян»Слово і Діло розбиралося в обіцянках столичного мера Віталія Кличка на 2018 рік. У планах – турбота про дітей і нові парки.

«Ми дуже раді просуванню цифрового порядку денного в партнерстві з містом Києвом. Як досвідчений гравець у сфері регіонального розвитку ми піклуємося в першу чергу про те, щоб громадяни отримали вигоду від інтелектуальної інфраструктури і цифрових рішень», - сказав керуючий партнер компанії аtene KOM GmbH Тим Бравкмюлер.

Раніше Кличко розповів, скільки грошей потрібно для модернізації зовнішнього освітлення.

Також у Кличка знову пообіцяли відмовитися від хлорування води.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: