В аеропорту Одеси пасажири більш ніж десять годин були заблоковані в літаку

Читать на русском
У Міжнародному аеропорту Одеса близько сотні пасажирів були більш ніж десять годин заблоковані в літаку Boeing 737 турецької авіакомпанії Pegasus.

У Міжнародному аеропорту «Одес»а близько сотні пасажирів були понад десять годин заблоковані в літаку Boeing 737 турецької авіакомпанії Pegasus.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію ТСН.

Геннадій ТрухановМіський голова Одеси
Труханов обіцяє реалізувати проект будівництва сучасного аеропорту в ОдесіСказано 13 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Літак мав виконувати рейс до Анкари. Людей запустили на борт після реєстрації, проте лайнер не злітав.

Спочатку надійшло повідомлення про мінування судна, потім про його технічні неполадки, потім говорили про складні погодні умови. Пасажири розповідали, що в літаку не виявилося ані води, ані їжі. Турецька та українська сторони звинувачували одну одну в інциденті.

У пасажирів почав вриватися терпець, на борту сталася бійка. З літака нікого не випускали доти, доки в ситуацію не втрутилися журналісти. Згодом тим, хто не хотів летіти, дозволили залишити борт.

Відзначається, що через інцидент ті, в кого були пересадки в Туреччині, не встигли на стикувальні рейси й запізнилися на заплановані зустрічі. Більшість пасажирів у літаку були турками.

Раніше повідомлялося, що літак МАУ здійснив аварійну посадку в «Борисполі».

Нагадаємо також, в американському аеропорту спалахнув літак, постраждали пасажири.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: