Затриманому інвестору «Трейд Коммодіті» повідомили про підозру

Читать на русском
У понеділок, 16 жовтня, детективи НАБУ повідомили про підозру інвестору компанії Трейд Коммодіті Володимиру Трофименко, якого підозрюють в розтраті держкоштів при закупівлі палива для Міноборони.

У понеділок, 16 жовтня, детективи НАБУ повідомили про підозру інвестору компанії «Трейд Коммодіті» Володимиру Трофименко, якого підозрюють в розтраті держкоштів при закупівлі палива для Міноборони.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ, пише «Слово і Діло».

«За версією слідства, затриманий за попередньою змовою зі службовцями Міністерства оборони України вчинили злочин, в результаті якого державі завдано збитків в сумі понад 149 мільйонів гривень», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, кваліфікованого за ч.5 ст.191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України.

Генерали-шахраї: які злочинні схеми розкриті в МіноборониПавловському є що розповісти в суді, тому керівництво Міноборони й держави спробує зам'яти цю справу, вважає Максим Кречетов.

Раніше повідомлялося, що НАБУ готує затримання ще 2 чиновників Міноборони, фігуранти з «Трейд Коммодіті» втекли.

Нагадаємо, 11 жовтня НАБУ і САП затримали заступника міністра оборони Ігоря Павловського і директора департаменту держзакупівель і постачання матеріальних ресурсів МО Володимира Гулевича, пізніше їм оголосили про підозру за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: