У Росії пройшли вибори президента: що пишуть у соцмережах

Читать на русском

Володимир Путін очікувано перемагає на виборах президента в Росії. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.
Слово і Діло

У Росії вчора, 18 березня, відбулися вибори президента. За результатами обробки понад 99% бюлетенів перемогу здобув чинний президент Володимир Путін.

Путін набрав 76,65% голосів росіян, на другому місці – Павло Грудінін (11,81%), на третьому – Володимир Жириновський (5,67%).

«Слово і Діло» розбиралося, що в соціальних мережах думають щодо виборів у країні-агресорі.

«18.03.18. Запам'ятайте цей день. Сьогодні Росія втратила легітимного президента. Те, що Путін злякався й не поїхав голосувати до анексованого Криму, його не врятує. Голоси кримчан нівелюють статус новообраного президента Російської Федерації. І цей аргумент буде використаний на повну», – написав народний депутат Леонід Ємець.

«Вибори в Росії пройшли без сюрпризів. Явка висока, скріпи й вождь єдині. Ну, із заходом на наступні 20 років, дорогі росіяни», – написав політолог Юрій Романенко.

«Ніхто й не сумнівався, що на більшості виборчих дільниць практично кожен росіянин, який прийде на вибори, проголосує за збирача земель російських і царя всіх народів. Яка різниця, що на відібраних і привласнених землях пролилася кров невинуватих людей... Яка різниця, що світ ставиться до Росії як до імперії вселенського зла... Нехай навіть імператор зла правитиме. Зате свій! У дошку свій», – вважає журналіст Олександр Швець.

«Російські вибори були нудними й передбачуваними. Головна інтрига для суверенної демократії – чи вдасться наздогнати явку, й саме на це були кинуті креативні та адміністративні ресурси», – зазначив нардеп Ігор Попов.

«Голосування в Росії показує, що росіяни в більшості підтримують Путіна. За нього проголосували ронад 55 мільйонів росіян, що можна порівняти із 76,66% голосів. А ще вони симпатизують комуняці Грудініну. І байдужі росіянам ліберали й демократи. Це все, що потрібно знати про нашого сусіда. Їх влаштовує ситуація, влада й те, як вони живуть. Тому приймаємо ситуацію як факт, робимо висновки й продовжуємо жити своїм життям», – написав нардеп Борислав Береза.

Нагадаємо, явка кримських татар на вибори президента РФ, які відбулися 18 березня, не перевищила 10%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: