Порошенко прибув із візитом до Катару

Читать на русском
Президент України проведе переговори з вищим політичним керівництвом Катару - еміром Тамімом бін Хамадом Аль Тані та шейхом Абдуллою бін Насером Аль Тані.

Президент України Петро Порошенко в понеділок почав офіційний візит у Катар у понеділок, 19 березня.

«Сьогодні розпочав офіційний візит до Держави Катар», - написав глава Держави на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово и Дело».

У свою чергу, прес-служба президента повідомляє, що програмою перебування передбачені переговори глави Порошенка з вищим політичним керівництвом Катару - еміром Тамімом бін Хамадом Аль Тані та прем'єр-міністром, міністром внутрішніх справ шейхом Абдуллою бін Насером Аль Тані.

Президент України також проведе окремі зустрічі з виконавчим директором катарської інвестиційної Адміністрації шейхом Абдуллою бін Мухаммедом Аль Тані та провідними катарськими бізнесменами.

Передбачається також участь Порошенка у відкритті міжнародної агропромислової виставки Qatar International Agricultural Exhibition-2018.

Також заплановано підписання низки двосторонніх документів.

Як відомо, 18 - 19 березня Петро Порошенко здійснив державний візит до Кувейту. Президент України домовився про постачання зброї з цієї країни, про взаємний обмін розвідувальною та іншою спеціалізованою інформацією.

Нагадаємо також, що президент України 16 березня відвідав прифронтові населені пункти Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: