Вибори в анексованому Криму: тим, хто проголосував, видають медалі

Читать на русском
В анексованому Росією Севастополі всім тим, хто проголосував 18 березня на виборах президента РФ видають пам'ятні медалі.

В анексованому Росією Севастополі всім тим, хто проголосував 18 березня на виборах президента РФ видають пам'ятні медалі.

Про це повідомляє «Крим.Реалії», пише «Слово і Діло».

Вибори президента РФ на фінішній прямій: чого чекати від Путіна щодо Донбасу?У неділю, 18 березня, в Росії відбудуться президентські вибори. Чого чекати Україні після чергових виборів, розповіли експерти.

«На вкладиші написано, що це медаль в пам'ять про «референдум», який пройшов у Севастополі 16 березня 2014 року», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Росії 18 березня проходять вибори президента країни. Дата проведення виборів - 18 березня - була затверджена не відразу, спочатку вони планувалися на 11-е число. Однак після внесення змін до законодавства РФ в 2018 році було вирішено провести вибори в день, на який випала четверта річниця незаконної анексії українського Криму. Саме 18 березня 2014 року був підписаний «договір про прийняття до складу РФ двох нових суб'єктів». Ними стали «Республіка Крим» і «місто федерального значення Севастополь». За два дні до цього на півострові пройшов нелегітимний референдум «про входження до складу РФ».

16 лютого президент України Петро Порошенко закликав світову громадськість не визнавати результати майбутніх виборів президента Росії в включеному Криму.

Відзначимо також, що на Майдані протестували проти російських виборів в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: