Німеччина передбачила ядерний удар Північної Кореї по Європі

Читать на русском
Прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен заявив, що його країна готова провести історичну зустріч між президентом США Дональдом Трампом і північнокорейським диктатором Кім Чен Ином.

Балістичні ракети КНДР здатні досягти Німеччини та інших європейських країн.

Пхеньян також може оснащувати свої ракети ядерними боєголовками, заявив віце-президент Федеральної служби розвідки (BND) Оле Діль на закритій зустрічі з депутатами Бундестагу.

Трамп готовий говорити з КНДР на «певних умовах»Президент США Дональд Трамп заявив, що переговори з Північною Кореєю можливі тільки на певних умовах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Bild.

За інформацією видання, Діль заявив, що можна з упевненістю сказати, що Північна Корея може тепер «досягти Європи і Німеччини своїми ракетами».

Однак він також зазначив, що переговори між Південною та Північною Кореєю є ознакою розрядки напруженості.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен заявив, що його країна готова провести історичну зустріч між президентом США Дональдом Трампом і північнокорейським диктатором Кім Чен Ином.

У столиці Фінляндії Гельсінкі в неділю пройде зустріч між дипломатами та експертами США та Північної Кореї. Заступник голови МЗС Північної Кореї Чо Канг, який відповідає за зв'язки між Пхеньяном і Вашингтоном, в Гельсінкі повинен зустрітися з американськими дипломатами та експертами з безпеки.

Сам таки Трамп підтвердив свої наміри зустрітися з головою КНДР Кім Чен Ином.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: