Синоптики розповіли про погоду на вівторок

Читать на русском
У вівторок, 20 березня, на більшій частині території України збережеться холодна погода з температурою, нижчою за кліматичну норму для цього періоду.

У вівторок, 20 березня, на більшій частині території України збережеться холодна погода з температурою, нижчою за кліматичну норму для цього періоду.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Укргідрометцетр.

Синоптик розповіла, якою буде веснаЗа даними Укргідрометцентру, в найближчі дні очікується мокрий сніг, сильний вітер і незначне потепління.

Вночі в західних, Вінницькій та Одеській областях невеликий сніг, на решті території без опадів, удень в Україні помірний сніг, на півдні, сході та Закарпатті з дощем, в центральних, Одеській та Миколаївській областях сильні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця. На дорогах країни ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-14° морозу, в Чернігівській і Сумській областях до 18° морозу, на заході та півдні країни 3-8 морозу.

Вдень температура очікується в межах 2-7° морозу, в південних, Донецькій, Луганській та Закарпатській області – від 2° морозу до 3° тепла. У Криму вночі без опадів, вдень дощ, температура вночі 0-5 тепла, вдень 13-18.

У Києві вночі без опадів, удень сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 10-12° морозу, вдень 4-6° морозу.

Нагадаємо, в Україні через негоду знеструмлені 130 населених пунктів .

Раніше синоптик повідомила, коли в Україну прийде потепління.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: