Суд у справі Кернеса перенесли

Читать на русском
У Київському райсуді Полтави 19 березня розпочався розгляд 11-го тому матеріалів кримінальної справи щодо мера Харкова Геннадія Кернеса.

Київський районний суд Полтави переніс засідання в справі мера Харкова Геннадія Кернеса на 26 березня 2018 року.

Як інформує «Слово і Діло», таке рішення ухвалив суддя Андрій Антонов, передає в понеділок, 19 березня, місцеве видання «Міський дозор».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко заявив, що кримінальна справа проти Кернеса за розкрадання бюджету на 180 млн грн буде відновленаСказано 1 березня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зокрема, засідання суду над Кернесом призначене на 11:00 наступного понеділка.

Зазначається, що в Київському районному суді Полтави 19 березня розпочався розгляд 11-го тому матеріалів кримінальної справи щодо мера Харкова. Загалом Генпрокуратура має намір представити суду 13 томів документів.

Кернеса підозрюють у викраденні та погрозі вбивством прихильників Євромайдану в Харкові в 2013-2014 роках. Разом із мером у справі проходять двоє його охоронців.

Попри обіцянку, Кернес так і не провів жодного земельного аукціонуМіський голова Харкова Геннадій Кернес провалив дану в квітні минулого року обіцянку провести перший земельний аукціон.

Раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва погодив клопотання про арешт заступника мера Харкова Геннадія Кернеса Тетяни Овінникової. Незабаром за Овінникову, яку підозрюють у розкраданні землі, внесли заставу в 30 мільйонів гривень.

Як міський голова Харкова Геннадій Кернес виконує свої обіцянки – в матеріалі «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: