Парубій передбачив невизнання Радою виборів Путіна

Читать на русском
Верховна Рада цього тижня може ухвалити проект постанови про невизнання легітимності виборів президента Російської Федерації.

Верховна Рада цього тижня може ухвалити проект постанови про невизнання легітимності виборів президента Російської Федерації.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав голова парламенту Андрій Парубій, повідомляє «Інтерфакс-Україна в понеділок», 19 березня.

У Росії пройшли вибори президента: що пишуть у соцмережахВолодимир Путін очікувано перемагає на виборах президента в Росії. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Я передбачаю, що і закон про безпеку (органів державної влади – ред.), і постанову про так звані вибори президента Російської Федерації ми розглянемо цього тижня й, можливо, навіть завтра», – сказав Парубій на брифінгу в Києві.

За словами спікера, він рекомендуватиме народним депутатам включити до порядку денного сесії цей проект постанови. Якщо комітет під час обідньої перерви зможе розглянути цю ініціативу й надати висновок, на вечірньому пленарному засіданні у вівторок парламент може розглянути цей документ.

Раніше представники фракції «Народного фронту» зареєстрували в парламенті проект постанови (№ 8153) «Про заяву Верховної Ради щодо невизнання Україною легітимності виборів президента РФ, їхніх результатів, правових наслідків і, відповідно, актів нелегітимно обраної на цю посаду особи».

Нагадаємо, 18 березня в Росії відбулися президентські вибори. Після опрацювання 99,75% бюлетенів нинішній глава держави Володимир Путін отримує 76,67% голосів. У ЦВК повідомили, що його підтримали рекордні 54,4 млн громадян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: