В Україні зареєстровано понад три тисячі біженців – МВС

Читать на русском
В Україні зареєстровано понад 3 тисячі біженців. Ще 4 тисячі були в процесі отримання статусу. Переважно це люди із Сомалі, Афганістану та Сирії.

В Україні зареєстровано понад 3 тисячі біженців.

Про це повідомила заступниця міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук, передає прес-служба МВС на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Динаміка міграції в Україні: де живе найбільше переселенцівВ Україні в лютому зареєстровані 1 мільйон 489 тисяч 659 переселенців. У яких регіонах країни їх найбільше – дивіться на інфографіках Слова і Діла.

«Заступниця міністра наголосила, що наразі в Україні зареєстровано більш ніж 3 тисяч біженців. Переважно це люди, які тікали від збройного конфлікту в своїй державі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, станом на червень 2017 року в Україні було офіційно зареєстровано 2,7 тис. біженців, ще 4 тис. були в процесі отримання статусу. Переважно це люди із Сомалі, Афганістану та Сирії.

На початку лютого Міграційна служба розповіла, скільки біженців прихистила Україна. Раніше стало відомо, які області обирають переселенці.

Також «Слово і Діло» писало, яка кількість переселенців приїхала в 2016-2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: