Скільки матеріальної допомоги отримали переселенці в листопаді

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує відстежувати, як виплачується матеріальна допомога внутрішнім переселенцям: наші аналітики вирішили порівняти, скільки платили переселенцям в листопаді 2017 і 2016 років.

Загалом у листопаді цього року переселенцям виплатили 214 мільйонів гривень, що на 25 мільйонів менше, ніж у листопаді минулого року.

При цьому п'ятірка областей-лідерів за обсягами виплат за рік не змінилася – на першому місці залишається Донецька область, в якій за минулий місяць виплатили майже 54 мільйони гривень, що на 2,9 мільйона менше за показник минулого року.

Друге місце традиційно посідає столиця: в Києві виплати переселенцям за листопад склали 28 мільйонів гривень – на 10 мільйонів менше за листопад 2016-го.

Третє місце за виплатами утримує Харківська область, в якій допомога внутрішньо переміщеним особам склала 22,3 мільйона гривень, що на 3,4 мільйона менше за торішній показник.

Четверте й п'яте місця за обсягом виплат посідають Дніпропетровська та Луганська області. У них цього року переселенці отримали 16,7 і 16,3 мільйона гривень відповідно, причому матдопомога в Дніпропетровській області зменшилася на 2,6 мільйона, а в Луганській знизилася на 2,1 мільйона гривень.

Детальніше – на інфографіці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: