Порошенко домовився з еміром Кувейту про співпрацю

Читать на русском
Порошенко підписав з еміром Кувейту Угоду про співробітництво у військовій та інших областях, а також обговорив перспективи співпраці в миротворчій місії ООН в ОРДЛО.

Президент України Петро Порошенко підписав з еміром Кувейту Угоду про співробітництво у військовій та інших областях, а також обговорив перспективи співпраці в миротворчій місії ООН в ОРДЛО.

Про це повідомляє прес-служба президента, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що в Україні пройде референдум щодо членства в Європейському СоюзіСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Обговорено можливості більш тісної співпраці двох країн у рамках міжнародних організацій і підтримки Кувейтом зовнішньополітичних ініціатив України. Йшлося також про перспективи взаємодії в рамках непостійного членства Кувейту в Раді безпеки ООН в 2018-2019 роках, зокрема з питання миротворчої місії ООН на окупованій частині Донбасу, і членства України в Раді з прав людини ООН в 2018-2020 роках», - повідомляє прес-служба глави держави.

Емір Держави Кувейт шейх Сабах аль-Ахмед аль-Джабер ас-Сабах відзначив, що його країна послідовно виступає проти будь-якої агресії відносно держав.

За підсумками переговорів відбулося підписання низки українсько-кувейтських документів про співпрацю у військовій сфері, галузі фізичної культури і спорту, молодіжної сфері, а також наукового співробітництва.

«Між Урядом України та Урядом Держави Кувейт було підписано Угоду про співпрацю у військовій та інших сферах. Угода створить правові рамки для здійснення співробітництва між державами в оборонній сфері», - заявив Петро Порошенко.

Раніше Порошенко анонсував візит до Німеччини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: