Порошенко про можливе вторгнення РФ: хто прийде з мечем, отримає 9 грам свинцю

Читать на русском
Президент Петро Порошенко запевнив, що Україна готова дати відсіч Росії, якщо вона зважиться на вторгнення.

Виступаючи Краматорську, президент України Петро Порошенко заявив, що Україна готова дати відсіч Росії, якщо РФ зважиться на інтервенцію.

Відповідне відео опубліковано на сторінці глави держави в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Нас кілька десятків років присипляли колисковими про миролюбну Росію і робили це з однією метою - щоб ми з вами не були готові до російського нападу. Але я заявляю: подібної помилки більше ніколи не повториться - нехай Росія знає, що ми готові і до відсічі, і 9 грам свинцю припасемо для кожного, хто прийде до нас з мечем», - заявив Порошенко.

Він зазначив, що, зараз до складу російських військ на Донбасі входять два армійські корпуси зі штатною чисельністю 35,5 тисячі осіб.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв повернути ДонбасСказано 6 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Також, на непідконтрольній частині розміщено 700 танків, понад тисячу бронемашин, понад тисячу артилерійських систем і 300 реактивних систем залпового вогню.   «І вся ця армада поставлена ​​з Росії», - зазначив Порошенко і додав, що найманців, які воюють проти України, «готують в російських навчальних центрах в окупованому Криму, в Ростовській і Білгородській областях».

Нагадаємо, за даними порталу, ще будучи тільки кандидатом в президенти, Петро Порошенко пообіцяв, що антитерористична операція не може і не буде тривати два-три місяці.

Уже в якості глави держави, Петро Порошенко обіцяє повернути Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: