Суд зняв браслет із чиновника Держприкордонслужби у справі «Стіни»

Читать на русском
Райсуд столиці зняв електронний засіб контролю з іще одного чиновника Держприкордонслужби, який проходить у справі Стіни.
проект Стінафото: «Слово і Діло»

З підозрюваного в причетності до схеми розкрадання коштів під час реалізації проекту «Стіна» головного інженера відділу капітального будівництва Північного регіонального управління Державної прикордонної служби Володимира Цалка зняли електронний браслет.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про продовження запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор просив продовжити дію всіх обов'язків, покладених на Цалка в результаті внесення застави, однак суддя лише частково задовольнив клопотання. Так, суд продовжив дію наступних обов'язків: прибувати на першу вимогу, не відлучатися з місця проживання без дозволу, повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з фігурантами справи та здати закордонні паспорти.

Водночас суддя відмовив прокуратурі в продовженні носіння браслета. Наразі оприлюднена лише резолютивна частина рішення, тому дізнатися причину такого рішення поки неможливо.

Нагадаємо, суд зняв браслет із чиновника ДПСУ В'ячеслава Майдановича.

Раніше суддя відсторонив його від посади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: