Проект «Стіна»: чиновник Держприкордонслужби залишився без запобіжного заходу

Читать на русском
Антикорупційне бюро проведе судово-медичну експертизу стану здоров'я підозрюваного у справі проекту Стіна.

Підозрюваний детективами НАБУ в розкраданні коштів при реалізації проекту «Стіна» начальник управління будівництва Департаменту ресурсного забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби Олександр Атаманюк залишився без запобіжного заходу через стан здоров'я.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, оприлюдненому декілька тижнів тому, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією детектива Бюро, Атаманюк у вересні-жовтні проходив лікування в кардіологічному відділенні клініки терапії головного військово-медичного клінічного центру ДПСУ, з якого його в жовтні перевели до Інституту ендокринології та обміну речовин ім. В. П. Комісаренка НАМН України. Через кілька днів його виписали звідти й надалі Атаманюк проходив лікування в Національному інституті раку та МРЦ «Пуща-Водиця» МВС України.

Паралельно з цим прокурор двічі намагався продовжити йому зобов'язання, покладені судом, проте підозрюваний не приходив на засідання й суд відмовляв САП у задоволенні клопотання. 26 грудня прокурор САП вручив клопотання Атаманюку про подовження зобов'язань особисто в будівлі НАБУ, але той знову не з'явився через те, що перебував на стаціонарному лікуванні в ГВМКЦ ДПСУ. У зв'язку з цим НАБУ призначена судово-медична експертиза стану здоров'я Атаманюка, а також подане клопотання про доступ до документів Інституту ендокринології та обміну речовин ім. В. П. Комісаренка НАМН України.

Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, суд заарештував майно фігурантів справи проекту «Стіна».

Раніше НАБУ домоглося арешту майна ще одного фігуранта цієї справи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: