Савченко повернулася до України

Читать на русском
Народний депутат України Надія Савченко повернулася в Україну. В аеропорту Бориспіль з нею поспілкувався кореспондент 112 Україна.

Народний депутат України Надія Савченко повернулася в Україну.

Як інформує «Слово і Діло», в аеропорту Бориспіль з нею поспілкувався кореспондент 112 Україна.

Савченко повідомила, коли повернеться до КиєваУ той же час, прес-служба написала на офіційній Facebook-сторінці Надії Савченко, що депутат проведе брифінг у Києві 15 березня о 10:30.

«Був дуже хороший політ, зустріла по дорозі дуже багато хороших людей - наших українців, які змушені їхати заробляти гроші за кордон», – заявила Савченко.

На питання журналіста, чи була вона в Росії і звідки прилетіла, нардеп порадила подивитися розклад рейсу, яким вона прилетіла. З'ясувалося, що Савченко прибула в Україну рейсом з Мюнхена. Від подальших коментарів депутат відмовилася.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Надію Савченко викликали на допит у зв'язку зі справою проти голови Центру визволення полонених Володимира Рубана.

Пізніше прес-секретар Савченко заявила, що депутат не отримував повісток або запрошень на допит в СБУ, вона перебуває з робочим візитом у ПАРЄ. Глава парламентської делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв зазначив, що на засіданні ПАРЄ Савченко не з'явилася.

Згодом порядку Савченко на допит в СБУ направили в апарат Верховної Ради.

На допит в СБУ 13 березня Савченко не з'явилася. Пізніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що має намір внести в Раду подання на позафракційного нардепа Надію Савченко, якщо вона не прибуде на допит в СБУ 15 березня в 11:00.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: