Луценко анонсував подання на Савченко

Читать на русском
Генпрокурор Юрій Луценко заявляє, що буде змушений внести подання нардепа Надію Савченко, якщо вона не з'явиться на допит.

Генпрокурор Юрій Луценко заявляє, що буде змушений внести подання нардепа Надію Савченко, якщо вона не з'явиться на допит.

Про це він сказав на засіданні комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності 14 березня, пише «Слово і Діло».

Савченко викликали на допит до СБУ: реакція соцмережНадію Савченко сьогодні, 13 березня, чекають на допиті в СБУ, однак нардепа немає в країні. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Про розслідування. Не хочу здатися настирливим, але найближчими днями, якщо народний депутат Савченко завтра знову не з'явиться на допит, то це буде буквально завтра, я буду змушений внести подання на притягнення до відповідальності народного депутата», – сказав Луценко.

Він додав, що під час розгляду цього питання нардепи побачать, «наскільки ми близькі до прірви як держава, що перебуває в зовнішній і внутрішній війні».

«Якщо Савченко не з'явиться завтра на допит, я готовий подавати подання на зняття недоторканності, затримання та арешт», – сказав він.

За словами генпрокурора, сучасні засоби дозволяють прийти на такий важливий для держави допит вчасно.

«Дуже не хотів, щоб герой України Надія Савченко якимось чином лишилась осторонь», – підсумував Луценко.

Як відомо, народний депутат Надія Савченко викликана на допит до СБУ як свідок у справі Рубана, а повістку передали до Апарату Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: