Задля уникнення отруєнь. У «Київгазі» нагадали правила

Читать на русском
Київгаз» нагадав про важливість безпечного користування газовими приладами, розмістивши на своєму офіційному сайті правила користування газовою плитою і духовкою.

«Київгаз» нагадав про важливість безпечного користування газовими приладами, розмістивши на своєму офіційному сайті правила користування газовою плитою і духовкою.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Правила, яких слід дотримуватися при включенні газової плити і духовки. ПАТ «Київгаз» пропонує уважно ознайомитися з даними правилами газової безпеки. Саме від цього залежить ваша безпека і безпека ваших сусідів», - йдеться в повідомленні.

Для включення плити і духовки перш за все необхідно забезпечити надійну вентиляцію, далі відкрити крани перед лічильником і плитою, піднести відкритий вогонь до пальника, а після цього - відкрити крани на плиті.

«Горіння нормальне, якщо полум'я стійке і блакитне. Якщо полум'я жовте, треба відрегулювати подачу повітря і почистити пальник», - підкреслюють у «Київгазі».

Крім того, рекомендується перекривати крани після користування газовими приладами. При закритому крані риска на ньому повинна бути спрямована уздовж труби.

Раніше повідомлялося, що у Львові в результаті отруєння чадним газом загинули три людини.

Також в результаті отруєння чадним газом у приватному будинку Житомира загинули вісім чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: