У дитячому садку на Прикарпатті масове отруєння

Читать на русском
У дитячому садку на Прикарпатті отруїлися п'ятеро дітей і двоє дорослих. Про це повідомили в Головному управлінні Держпродпотребслужби в Івано-Франківській області.

У дитячому садку на Прикарпатті отруїлися п'ятеро дітей і двоє дорослих.

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродпотребслужби в Івано-Франківській області, пише «Слово і Діло».   «В Івано-Франківську в обласну клінічну інфекційну лікарню з попереднім діагнозом - гострий гастроентероколіт середньої тяжкості госпіталізовано семеро людей, серед яких п'ятеро дітей - вихованців ДНЗ №30 Ластівка. Двоє дорослих - працівники цього ж закладу», - йдеться в повідомленні.

Фахівці обстежили садок, де харчувалися діти, відібрали проби для лабораторного дослідження. Причина захворювання буде встановлена ​​після закінчення розслідування.

«Міське управління освіти зобов'язали припинити роботу дитячого садка до встановлення причин захворювання», - додали в управлінні Держпродпотребслужби.

Раніше за медичною допомогою в результаті харчового отруєння звернулися 12 осіб, які харчувалися в одному з ресторанів Львова.

Нагадаємо, увечері в п'ятницю, 20 жовтня, в Києві в дошкільному навчальному закладі №606 викрали двомісячне немовля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: