У Раді нічого не знають про поїздку Савченко до Європи

Читать на русском

У Верховній Раді заявили, що нічого не знають про робочу поїздку нардепа Надії Савченко в Європейський парламент у Страсбурзі.

У Верховній Раді заявили, що нічого не знають про робочу поїздку нардепа Надії Савченко в Європейський парламент у Страсбурзі.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Укрінформ».

«З початку 2018 року Надія Савченко не зверталася до голови Верховної Ради Андрію Парубію з проханням відправити у закордонні відрядження і Андрій Володимирович розпорядження про закордонному відрядженні народного депутата Надії Савченко не підписував», - розповів прес-секретар спікера парламенту Андрій Ковальов.

Надія Савченко повідомила, що з 12 по 16 березня перебуває в Страсбурзі в рамках робочої поїздки на сесію Європарламенту. Вона зазначила, що проінформувала апарат Верховної Ради про зазначений візит.

Савченко викликали на допит до СБУ: реакція соцмережНадію Савченко сьогодні, 13 березня, чекають на допиті в СБУ, однак нардепа немає в країні. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

Раніше стало відомо, що Савченко вирушила до Страсбурга в Парламентську асамблею Ради Європи. Сама Савченко опублікувала на своїй сторінці в Facebook фотографії засідання ПАРЄ в Страсбурзі.

У той же час віце-президент ПАРЄ і глава української делегації Володимир Ар'єв заявив, що Савченко не запрошували на ряд заходів ПАРЄ, її також не було на засіданні.

Раніше в СБУ уточнили причину допиту Савченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: