Клімкін розповів, як ФСБ залякує кримчан за відмову йти на вибори

Читать на русском
У МЗС України заявили, що спецслужби Російської Федерації погрожують жителям Криму, які не хочуть йти на вибори, а також їхнім рідним.

Кримчан закликають не йти на вибори президента РФ і не чинити допомоги в їхній організації.

Як інформує «Слово і Діло», з такою заявою у вівторок, 13 березня, виступив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За анексію Криму. Євросоюз продовжив санкції проти РосіїЄвросоюз офіційно продовжив на півроку обмежувальні заходи щодо 150 громадян і 38 компаній Росії до 15 вересня 2018 року.

«Закликаю не допомагати російській окупаційній владі організовувати ці вибори, брати участь в цих виборах. Зараз ФСБ телефонує і погрожує рідним тих, хто не хоче йти на вибори», - сказав Клімкін журналістам у вівторок в Києві.

Голова МЗС України також зазначив, що жителі окупованого Криму живуть в постійному страху.

«Те, що нам потрібно зробити, - це досягти того, щоб був доступ у міжнародних організацій до окупованого Криму», - уточнив міністр.

Клімкін також заявив про необхідність зберігати санкції і збільшувати міжнародний тиск на Росію. Також за його словами, необхідно створити неформальне об'єднання «групи дружби України« з деокупації Криму.

Нагадаємо, вибори президента РФ відбудуться 18 березня.

Як повідомлялося, кримським татарам погрожують звільненням за неявку на вибори.

Нагадаємо, Рефат Чубаров повідомляв, що замість кримчан голосувати на виборах «зганяють» мігрантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: