В СБУ відзвітували про масові обшуки в Україні

Читать на русском
СБУ в понеділок, 12 березня, провела 28 санкціонованих обшуків у різних регіонах України з метою виявлення осіб, причетних до організації в країні антидержавних акцій.

СБУ в понеділок, 12 березня, провела 28 санкціонованих обшуків у різних регіонах України з метою виявлення осіб, причетних до організації в країні антидержавних акцій.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури АР Крим у вівторок, 13 березня, пише «Слово і Діло».

Переговірника Рубана затримали з арсеналом зброї: що пишуть у соцмережахПереговірника Рубана затримали на КПВВ з арсеналом зброї. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

Обшуки проводилися у Дніпропетровській, Львівській, Херсонській, Миколаївській, Херсонській областях та Києві, за місцями проживання, роботи, тимчасового перебування та перебування автотранспорту підозрюваних.

«В ході зазначених обшуків здобуті докази вчинення протиправних дій в інтересах спецслужб сусідньої держави, які, після проходження процедури легалізації, дозволять провести публічне викриття спеціальних підривних акцій та інформаційних операцій проти Української держави», - зазначили правоохоронці.

Зокрема, під час обшуків було виявлено та вилучено агітаційні матеріали про підтримку анексії Криму, грошові кошти, документи, що містять інформацію з обмеженим доступом, заборонену продукцію, в тому числі, гранати і патрони.

Нагадаємо, минулого тижня СБУ затримала керівника Центру звільнення полонених Володимира Рубана з арсеналом зброї на Донбасі. Його підозрюють у підготовці терактів. Суд заарештував Рубана на два місяці без права внесення застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: