У СБУ розповіли, хто кидав гранати в Києві біля метро «Лісова»

Читать на русском
Співробітники СБУ проводили спецоперацію із затримання торговця зброєю, колишнього беркутівця, чинного працівника поліції, який під час затримання кинув гранату в співробітника спецслужби.

Співробітники СБУ проводили спецоперацію із затримання торговця зброєю, колишнього «беркутівця», чинного працівника поліції, який під час затримання кинув гранату в співробітника спецслужби.

Про це повідомила агентству «Інтерфакс-Україна» речниця СБУ Олена Гітлянська, передає «Слово і Діло».

«Це була спецоперація СБУ із затримання торговця зброєю, колишнього «беркутівця», нинішнього працівника поліції. Під час затримання він кинув гранату в нашого співробітника», – сказала вона.

Гітлянська додала, що за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). За її словами, в потерпілого співробітника СБУ легкі тілесні ушкодження.

Попередньо встановлено, що невідомий підірвав машину гранатою, в результаті чого одна людина з уламковим пораненням доправлена до лікарні. На пошуки зловмисника зорієнтовані всі патрульні наряди та оперативники столиці. Запровадили план «Сирена».

Раніше стало відомо, що в ГПУ повідомили про результати експертизи гранат із наметового містечка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: