Вибори в РФ: бойовики в зоні АТО стріляють менше

Читать на русском
Бойовики на Донбасі отримали наказ обмежити обстріли підконтрольної Україні території на період підготовки та проведення виборів президента РФ.

Бойовики на Донбасі отримали наказ обмежити обстріли підконтрольної Україні території на період підготовки та проведення виборів президента РФ.

Про це повідомляє Інформаційний спротив, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 9 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 9 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«На Донбасі відзначається зниження інтенсивності вогневих ударів з боку російських окупаційних військ по позиціях ЗСУ і населених пунктах. Це пов'язано як з досягнутими домовленостями під час переговорів Тристоронньої контактної групи, так і з директивою ГШ ЗС РФ, що надійшла на ім'я командувачів 1 і 2 АК оперативного угруповання російських окупаційних військ, яка наказує на період підготовки та проведення виборів президента РФ обмежити нанесення вогневих ударів по позиціях українських військ і населених пунктах на підконтрольній Україні території», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що відповідно до цієї директиви ГШ ЗС РФ, всі збройні формування «ЛДНР» до 19 березня цього року переведені на посилений режим несення служби.

Раніше повідомлялося, що на Донбас перекинули близько 100 російських снайперів.

За добу, 9 березня, бойовики 3 рази порушили режим тиші. Один український боєць загинув, ще один - отримав поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: