Не мої проблеми. Путін прокоментував втручання в американські вибори

Читать на русском
Російський лідер Володимир Путін прокоментував список з 13 російських громадян, яких в США вважають причетними до «втручання» Москви в свої демпроцеси.

Російський лідер Володимир Путін прокоментував список з 13 російських громадян, яких в США вважають причетними до «втручання» Москви в свої демпроцеси.

«Чому ви вирішили, що російська влада, включно зі мною, давали кому-небудь дозвіл це робити? Нічого не змінилося з тих пір, як ми з вами говорили в Санкт-Петербурзі (в червні 2017 року). З'явилися якісь імена, ну і що?» - зазначив президент РФ в інтерв'ю NBC, пише «Слово і Діло».

Балаканина. Лавров відреагував на звинувачення США про втручання РФ у вибориРосійський міністр закордонних справ Сергій Лавров не збирається реагувати на доповідь США про «втручання» у вибори, оскільки Вашингтон не навів жодних фактів на користь своїх тверджень.

За словами Путіна, «з таким же успіхом це могли б бути імена американців, які сидять тут і втручаються в ваш власний політичний процес».

Він назвав двосторонні відносини дуже проблемними.

«Світ дуже великий і різноманітний, є дуже складні відносини між США і Росією. Частина наших людей мають власну думку про ці відносини. Ви назвали мені частину фізичних осіб, деякі особи, і сказали мені, що вони росіяни. Ну і що? Вони можуть, будучи росіянами, працювати на американські компанії, - вважає глава Росії. - Може бути, хтось із них працював на когось із кандидатів», - зазначив він.

Путін додав, що нікаго поняття про все це у нього немає і «це не мої проблеми».

Американська влада опублікувала обвинувальний документ з іменами 13 росіян і назвами трьох організацій, які нібито втручалися у вибори президента США в 2016 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: