Під час перевірок виявили нелегальних перевізників – КМДА

Читать на русском
Перевізники порушували умови договору, не мали необхідних документів, вогнегасників і аптечок. Водії не видавали квитки пасажирам, не дотримувалися схеми та графіків руху, порушували правила дорожнього руху.

За два тижні роботи київська влада перевірила 131 автобусний маршрут.

В рамках перевірок було виявлено 10 нелегальних перевізників, повідомляє прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір відремонтувати 300 кілометрів доріг у 2018 роціСказано 12 січня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Як повідомив директор Депатраменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов, перевірочні комісії, що складаються з працівників Державної служби України з безпеки транспорту та Національної поліції, під час перевірок склали 203 акта і 103 протоколу. За фактами виявлених порушень було виписано штрафів на суму 44520 гривень.

«Перевізники порушували умови договору, не мали необхідних документів, вогнегасників і аптечок. Водії не видавали квитки пасажирам, не дотримувалися схеми та графіків руху, порушували правила дорожнього руху. Ми виявили багато автобусів в незадовільному технічному та санітарному стані», - розповів Симонов.

Чи зможуть голови ОДА знизити тарифи на проїзд у маршруткахХто з голів ОДА запровадив чорні списки для водіїв-порушників і коли в харківському метрополітені з'являться нові вагони, дізналися аналітики Слова і Діла з обіцянок чиновників.

Він підкреслив, що з перевізниками, які не усунули виявлені порушення, будуть розірвані договори. Звільнені маршрути винесуть на конкурс, щоб знайти нових перевізників, які будуть зацікавлені в якісному наданні послуг.

Раніше в Києві після перевірки заборонили популярну маршрутку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: