Порошенко завтра проведе прес-конференцію: що пишуть у соцмережах

Читать на русском

Президент Петро Порошенко проведе прес-конференцію завтра. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.
Петро ПорошенкоСлово і Діло

Президент України Петро Порошенко завтра, 28 лютого, проведе прес-конференцію. «Виклики-2018» – так позначили тему в Адміністрації президента.

Відзначимо, що попереднє таке спілкування журналістів із президентом відбулося 14 травня минулого року. Що про завтрашню подію думають у соціальних мережах – у матеріалі «Слова і Діла».

«Це ж завтра в один і той самий час буде засідання комітету, де будуть розглядати законопроект про антикорупційний суд, і прес-конференція Порошенко», – зазначила журналістка Олена Яхно.

«Можливо, залишки Міхомайдану розганяють саме під цю подію, щоб зробити приємно президенту?», – написав політичний консультант Микола Спиридонов.

«Коротше, ця прес-конференція – шоу для Вашингтона, а не внутрішнього споживача, якому давно не цікаво, що говорить Порошенко. А так хотілося, щоб Порошенко просто сів за стіл перед камерами й сумно сказав: «Я втомився, я йду!», – вважає політичний аналітик Дмитро Корнійчук.

Крім того, українці ділилися думками, про що б вони завтра запитали президента.

«Щоб бути успішним президентом, у будь-які часи, а особливо такі складні, як зараз, керівник країни має бути моральним авторитетом. Незважаючи на багато бізнес-схем, які є бізнесом «гаранта», торгівлю з державою-агресором, особисте порушення водного законодавства (маєток на березі) тощо ... чи вважає Порошенко себе моральним авторитетом?», – написав Андрій Мироненко.

«Я б показав відео, де Порошенко обіцяв зупинити війну на Донбасі в найкоротші терміни, долар по 10 гривень, боротьбу з корупцією та реформи, а потім попросив прокоментувати обіцянки й результат на сьогодні», – написав Артем Гриненко.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» аналізувало, про що найчастіше на прес-конференціях говорив Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: