Доза мельдонію в пробі російського керлінгіста була рекордною

Читать на русском
У допінг-пробі росіянина Олександра Крушельницького виявилася найбільша концентрація мельдонію за всю історію лабораторії Кельна.

У допінг-пробі росіянина Олександра Крушельницького виявилася найбільша концентрація мельдонію за всю історію лабораторії Кельна.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на CAS.

Олімпіада-2018: Україна не увійшла до топ-20 медального залікуНа Олімпіаді-2018 в Південній Кореї України представили 33 спортсмени. В загальному заліку українці отримали 21-ше місце.

12 лютого під час Олімпійських ігор в Пхенчхані росіянин здав допінг-тест, в сечі спортсмена було виявлено 8069 нг/мл. На наступний день Крушельницький здав ще один аналіз, який показав зниження концентрації забороненої речовини в організмі - 5721 нг/мл.

Раніше повідомлялося, що максимальна кількість мельдонію, зафіксована в ході досліджень в лабораторії Кельна складала 1428 нг/мл.

Крушельницький на Олімпіаді-2018 завоював бронзу в змаганнях змішаних пар разом з Анастасією Бризгаловою. Він уже зобов'язався повернути медаль в МОК.

Раніше повідомлялося, що спортсмена запідозрили в допінгу на Олімпіаді . Прес-секретар команди спортсменів з Росії Костянтин Виборнов підтвердив, що Крушельницький уже покинув Олімпійське селище і повернув акредитацію.

Пізніше МОК висловив розчарування тим, що в результаті одного з допінг-тестів у керлінгістів виявлені сліди мельдонію. Олімпійський комітет Росії має намір провести розслідування обставин того, що сталося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: