У Харкові дали тепло. Дитячі садки, школи та лікарні працюють

Читать на русском
Комунальні служби Харкова  відновили теплопостачання всіх навчальних та медичних закладів, а підключення до тепломереж житлових будинків очікується впродовж дня.

Комунальні служби Харкова станом на ранок понеділка, 26 лютого, відновили теплопостачання всіх навчальних та медичних закладів, а підключення до тепломереж житлових будинків очікується впродовж дня.

Як пише «Слово і Діло», про це пишуть у соцмережах з посиланням на заступника голови Харківської ОДА Євгена Шахненка.

«Опалення подано в усі житлові будинки в # Харків, постраждалі від аварії. У деяких будинках йдуть налагоджувальні роботи на внутрішньобудинкових системах. Обіцяють завершити до обіду (13:00)», - кінець циати.

Раніше перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов розповів, що «всі об’єкти соціальної сфери з теплом – це дитячі садки, школи, лікарня. Зараз триває запуск житлової сфери».

За даними першого заступника голови ДСНС України Олега Мельчуцького, станом на 17:00 25 лютого без централізованого теплопостачання у Харкові залишалися 81 багатоквартирний будинок; 5 медичних закладів; 5 дитячих садків та 4 школи у Немишлянському районі Харкова.

Нагадаємо, 24 та 25 лютого внаслідок проривів труб без опалення та гарячої води у Харкові лишилися кілька сотень будинків у Немишлянському та Індустріальному районах Харкова.

Як відомо, в Україну прийшло похолодання, морози протримаються щонайменше до наступних вихідних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: