У Харкові без опалення залишилися 605 багатоповерхівок, лікарні, школи та дитсадки

Читать на русском
У Харкові усувають нові аварії на магістральних мережах ХТС. Без опалення та гарячої води тимчасово залишилися жителі Немишлянського і Індустріального районів

У Харкові через аварію на тепломережі без теплопостачання залишилися 666 об'єктів житлової та соціально-побутової сфери в двох районах міста.

Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій, пише «Слово і Діло».

Як повідомляється, порив труби магістральної тепломережі стався 24 лютого в Немишлянському районі міста, а в подальшому відбулися ще 2 повторних пориви.

«Без теплопостачання залишилися 605 багатоповерхових житлових будинків, 26 шкіл, 21 дитячих садка, 14 лікувальних закладів (з них 4 стаціонарних). Станом на 7:00 25 лютого залишається без теплопостачання 144 об'єкта - 129 будинків, 7 дитячих садків, 5 лікувальних установ і 3 школи», - повідомили в ГСЧС.

Уточнюється, що до ремонтних робіт залучено аварійні бригади КП «Харківські теплові мережі» та «Жилкомсервіс».

Додамо, в Києві, над ліквідацією наслідків снігопаду в столиці працюють 287 одиниць снігоприбиральної техніки та 62 бригади по ручному прибиранні в складі 427 чоловік.

Як відомо, Київська міська державна адміністрація повідомила про те, що в столиці через різке зниження температури з 23 лютого розгорнуті ще 24 пункти обігріву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: