З України витурили російського кримінального авторитета

Читать на русском
З України видворили російського кримінального авторитета Заура Домбаєва на прізвисько Хасан.

З України видворили російського кримінального авторитета Заура Домбаєва на прізвисько «Хасан».

Як повідомили в Національній поліції в неділю, 25 лютого, 56-річний виходець із Чечні жив у країні без дозвільних документів, пише «Слово і Діло».

Кримінальні авторитети і ФСБ почуваються в Україні як удома: «російський слід» в замаху на ОсмаєваЮрист, експерт-кримінолог оцінила замах на чеченського добровольця Адама Осмаєва і його дружину.

Відзначається, що він є членом незаконних збройних формувань і впливав на погіршення криміногенної обстановки.

За інформацією поліції, Домбаєв встановлював контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угруповань і сам брав участь у скоєнні злочинів.

«Іноземець розвивав злочинні традиції, ідеї, погляди з метою залучення до злочинної діяльності молоді. Також матеріально підтримував засуджених, звільнених із місць позбавлення волі і впливав на них. Підтримує тісні зв'язки з лідерами організованих злочинних угруповань, що діють на території декількох регіонів, а також координує і погоджує свої дії з особами із криміногенного середовища і злодіями в законі», - розповіли у відомстві.

Домбаєва поліцейські затримали у Вишгороді. Держміграційна служба прийняла рішення примусово видворити його із країни із забороною в'їзду на територію України на три роки. Чоловіка депортували до Росії 23 лютого потягом Київ - Москва.

Раніше СБУ затримала в Києві злочинне угруповання.

Нагадаємо, СБУ затримала екс-чиновника «ради міністрів» Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: