США запроваджують найбільший пакет санкцій проти КНДР

Читать на русском
Список налічує 56 суден, судноплавних і торгових компаній, які, як вважають у Вашингтоні, допомагають Північній Кореї уникати санкцій.

США запроваджують нові санкції проти Північної Кореї, які ще більше обмежать країну в доходах і паливі.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це йдеться у витягах з промови президента Дональда Трампа, які в п'ятницю, 23 лютого, поширив Білий дім, повідомляє РІА Новости.

«Сьогодні я оголошую, що ми запускаємо найбільший за весь час пакет санкцій проти північнокорейського режиму. Міністерство фінансів незабаром зробить нові дії щодо подальшого відсікання джерел доходу і палива, які режим використовує для фінансування своєї ядерної програми і підтримки збройних сил», - заявив Трамп.

У санкційний список додадуть 56 суден, судноплавних і торгових компаній, які, як вважають у Вашингтоні, допомагають Північній Кореї уникати санкцій.

Раніше США запровадили санкції проти Північної Кореї, під які потрапили 16 осіб, шість морських судів, дев'ять фізичних осіб, які працюють в Росії, Китаї і Абхазії, а також північно-корейське Міністерство нафти.

Як відомо, північнокорейський лідер хоче бачити південнокорейського президента в Пхеньяні, йдеться в його листі, який передала сестра лідера КНДР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: