Синоптики розповіли, коли прийдуть морози

Читать на русском
Найближчої доби погоду в Україні визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску й прохолодна повітряна маса.

В Україні похолоднішає. На найближчі два дні синоптики прогнозують морози.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Укргідрометцентр.

Харківський бабак передбачив погоду та життя на МарсіТимка ІІІ зробив перше у своєму житті погодне передбачення. Коли його розбудили і дістали з будиночка, бабак не побачив своєї тіні через похмуру погоду.

У четвер, 22 лютого, очікується погода без істотних опадів, лише в північних і місцями в західних областях уночі невеликий сніг.

На дорогах країни, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с.

Температура вночі 4-9° морозу, в Карпатах, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській і Луганській областях 10-15° морозу; днем 1-6° морозу, на півдні 0-5° тепла; на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.

У Києві невеликий сніг. На дорогах місцями можлива ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі 4-6°, вдень 1-3° морозу.

У п'ятницю, 23 лютого, вночі в південній частині, на Закарпатті та в Карпатах, удень у більшості областей невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

Температура на півдні країни та на Закарпатті вночі 4-9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла (на Закарпатті 1-6° тепла); на решті території вночі 8-13° морозу, вдень 4-9° морозу, в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській і Луганській областях вночі 15-20° морозу, вдень 7-12° морозу.

У Києві вдень невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі 8-10°, удень 4-6° морозу.

Раніше стало відомо, скільки людей загинуло через тонкий лід.

Також синоптики розповіли, яким буде березень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: