Трамп назвав лобістів зброї «великими патріотами»

Читать на русском
Керівники Національної стрілецької асоціації (NRA) є великими патріотами США, заявив президент країни Дональд Трамп на тлі дискусій про обмеження на володіння зброєю.

Керівники Національної стрілецької асоціації (NRA) є великими патріотами США, заявив президент країни Дональд Трамп на тлі дискусій про обмеження на володіння зброєю.

Йдеться про виконавче віце-президентові NRA Вейна Лапьєр і виконавчому директорові лобістського підрозділи асоціації Кріса Коксі, які виступають проти заходів щодо посилення контролю за обігом зброї, пише «Слово і Діло».

«Те, що багато людей не розуміють або не хочуть розуміти, полягає в тому, що Уейн, Кріс і люди, які так багато працюють в NRA, є чудовими людьми і великими американськими патріотами. Вони люблять нашу країну і вчинять правильно. Зробимо Америку знову великою!», - написав Трамп в Twitter.

Тим часом Лапьєр закликав до зміцнення безпеки в американських школах для запобігання масових розстрілів і звинуватив демократів у політизації проблеми обігу зброї в країні. За його словами, вони хочуть «знищити Другу поправку, щоб знищити всі індивідуальні свободи».

Віце-президент NRA висловив упевненість, що рух за вирішення проблеми обігу зброї в США на тлі стрілянини у Флориді є «атакою на волю американців».

«Вони хочуть списати всі помилки щодо безпеки шкіл, недогляди в сім'ї, в системі психологічного здоров'я і неймовірний провал ФБР на NRA», - сказав Лапьєр.

Напередодні Дональд Трамп на зустрічі з учнями школи з Флориди, в якій сталася стрілянина, запропонував озброювати вчителів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: