Трамп готовий посилити контроль за зброєю

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп підтримує посилення федеральних контрольних перевірок під час продажу вогнепальної зброї, заявили в Білому домі.

Президент США Дональд Трамп підтримує посилення федеральних контрольних перевірок під час продажу вогнепальної зброї, заявили в Білому домі.

«Поки тривають обговорення і розглядаються поправки, президент підтримує зусилля щодо вдосконалення федеральної системи спецперевірки анкетних даних», - сказала представник Білого дому Сара Сандерс, передає «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

У Раді придумали, як легалізувати вогнепальну зброюДепутати вважають, що питання легалізації зброї має вирішувати народ. Тому його варто винести на референдум.

У листопаді минулого року після бійні в церкві в Техасі сенатор-республіканець Джон Корнін і сенатор-демократ Кріс Мерфі представили законопроект про посилення перевірок покупців зброї.

Нагадаємо, 17 лютого в Форт-Лодердейл, штат Флорида, кілька сотень осіб вийшли на протест проти вільного володіння зброєю.

14 лютого 19-річний Ніколас Круз, колишній учень школи Марджорі Стоунмен Даглас в Паркленд в передмісті Форт-Лодердейл, розстріляв 17 осіб. Свою штурмову гвинтівку AR-15 він купив легально.

Трамп поклав провину за стрілянину в одній зі шкіл штату Флорида на співробітників Федерального бюро розслідувань (ФБР).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: