SpaceX знову відклала запуск ракети Falcon 9

Читать на русском
Запуск ракети Falcon 9 з авіабази «Ванденберг» у Каліфорнії знову відкладений. Як повідомили в американській компанії SpaceX, перенесення пов'язане вітрами в верхніх шарах атмосфери.

Запуск ракети Falcon 9 з авіабази «Ванденберг» у Каліфорнії знову відкладений. Як повідомили в американській компанії SpaceX, перенесення пов'язане вітрами в верхніх шарах атмосфери.   Нова дата старту - 22 лютого, пише «Слово і Діло».

SpaceX успішно запустила корабель Dragon на МКС - відеоАмериканська компанія SpaceX і національне аерокосмічне агентство США NASA успішно запустили ракетоносій Falcon 9 з кораблем Dragon, на якому знаходиться вантаж для Міжнародної космічної станції.

Ракета повинна відправити у космос відразу три супутники. Основною метою місії є виведення на низьку навколоземну орбіту іспанського супутника PAZ, а також виведення в космос двох супутників MicroSat-2a and 2b, які стануть початком створення цілого угруповання супутників Starlink для поширення сигналу інтернету.

Нагадаємо, у вівторок, 6 лютого, американська космічна компанія SpaceX успішно здійснила перший запуск ракети-носія Falcon Heavy з космодрому на мисі Канаверал у штаті Флорида.

Як відомо, Tesla, яку запустив Маск, внесли в каталог супутників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: