У Києві перейменували парк Дружби народів

Читать на русском
Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати впорядкували назви деяких зелених зон столиці.

Парк Дружби народів отримав нову назву - Муромець. Відповідне рішення прийняли депутати Київради на засіданні у четвер, 22 лютого.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір відкрити 10 парків на зразок парку «Наталка» у 2018 роціСказано 8 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати впорядкували назви деяких зелених зон столиці. Зокрема: уточнено назву Парк відпочинку Оболонь в урочищі Наталка. Тепер він - Парк Наталка», - йдеться в повідомленні прес-служби Київради.

Також перейменований сквер Андрія Іванова (між вулицею Михайла Омеляновича-Павленка і Бутішевим провулком) на сквер Латвійський. А парк Дружби Народів - на парк Муромець.

Крім того, депутати дали назву скверу між вулицями Жилянська, Короленківська і Тарасівська ім'ям Димитра Пешева. А скверу на вулиці Січових Стрільців, 27 присвоєно назву Канадський.

Декомунізація в Україні майже завершена: що обіцяли політикиДекомунізація в Україні фактично завершена, заявив В'ятрович. Що обіцяли політики на тему позбавлення комуністичних символів – у матеріалі Слова і Діла.

Раніше сьогодні Київрада перейменувала Московський міст у Північний. Крім того, вулиця Ванди Василевської в Шевченківському районі буде тепер носити ім'я Богдана Гаврилишина.

Нагадаємо, 8 лютого депутати Київської міської ради проголосували за перейменування столичної станції метро «Петрівка» на «Почайну».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: